Hoofdkantoor Rabo Schagen

Verbouw

Het project omvat de modernisering en herinrichting van het hoofdkantoor van Rabobank Schagen-Wieringenland. Het gebouw uit 1994 bestaat uit drie bouwlagen. De eerste bouwlaag is gedeeltelijk toegankelijk voor publiek. De bovenste bouwlaag bestaat naast opslag uit ruimtes voor vergaderen en bijeenkomst. Hier zijn de zichtlijnen verbeterd en is het dakterras meer betrokken bij de binnenruimte. De werkruimtes op de begane grond en eerste verdieping zijn samengevoegd of geheel opnieuw ingedeeld.

De verbouwing is in relatief korte tijd uitgevoerd door een gespecialiseerd projectteam van Rabobank Onroerend Goed in samenwerking met de architect en de interieurarchitect.

Projectinformatie: samenwerking: A. Otten Interieurarchitectuur | Voorlopig ontwerp: ja | Definitief ontwerp: ja | Bouwbegeleiding: deels | Jaar: 2010 | # interieur, moderniseren, verbouwen

Adres: Piet Ottstraat 1, Schagen

CLIENT: Rabobank

SIZE: 3000 M2

LOCATION: Schagen

STATUS: opgeleverd